Rólunk

20+

ÉV

Ismerj meg minket!

A Maxiauto Trade Kft. csapata elkötelezett és lelkes szakemberekből áll, akik mindannyian az autóipar iránti szenvedélyüket hozzák magukkal. Célunk, hogy segítsünk neked megtalálni a tökéletes járművet, amely megfelel az igényeidnek és elvárásaidnak. Az őszinte tanácsadás és a személyes kapcsolat kiépítése fontos számunkra. Köszönjük, hogy velünk vagy, és várunk mindenkit szeretettel telephelyünkön, Kiskunhalason.

Minőségi Szolgáltatás

Vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Kiváló ügyfélszolgálatunkkal és személyes tanácsadásunkkal biztosítjuk, hogy mindenki megtalálja az ideális járművet.

Garantált megbízhatóság

A használt autóinkat alaposan ellenőrizzük és szervizeljük, hogy garantáljuk a megbízhatóságot és hosszú élettartamot.

0 +
Év
0 k+
Elégedett ügyfél
0 K+
Eladott jármű
0 k+
Megkötött biztosítás

Cégünk missziója és küldetése

A Maxiauto Trade Kft. értékrendje szorosan kötődik az ügyfélközpontú szolgáltatáshoz és az átlátható üzleti gyakorlatokhoz. Célunk, hogy minőségi járműveket kínáljunk a széles választékunkban, beleértve személyautókat, kisteherautókat, lakókocsikat, kistraktorokat, utánfutókat és mindenféle járművet, aminek kereke van. A vállalatunkban való vásárlás ne csak tranzakció legyen, hanem egy élmény, amely biztosítja az elégedettséget és a hosszú távú kapcsolatokat.

"Az autók nem csak gépek, hanem szabadság, kaland és öröm forrásai. Az igazi autósok szívükkel vezetnek, és minden kilométer egy új történet kezdetét jelenti."

Ki áll a Maxiauto Trade Kft. mögött?

Víg Gábor vagyok, a Maxiauto Trade Kft. alapítója és tulajdonosa.

Ügyfeleink véleménye

A két évtized alatt rengeteg elégedett ügyfelünk volt. Néhányuk véleményét megosztjuk.

Devecsai Szabolcs
Vásárló

„Az elmúlt időszakban a Maxiautó Trade Kft.-től vásárolt járművekkel teljes mértékig meg vagyok elégedve, mint minőségben, mint árban. Gábor a tulajdonos korrekt, segítőkész hozzáállású. Teljes körű és gyors ügyintézés is a cég profilja. A kereskedést, bátran ajánlom mindenkinek!”

Balasi Boglárka
Vásárló

„Egy nagyon szuper cég. Kedves, segítőkész értékesítő, gyors papírozás. Szerintem egy nagyon jó szuper autókereskedés.”

Gazdag Ákos
Vásárló

“Korrekt,pontos,információban bővelkedő tájekoztatás,kompromisszum képesség,maxximális segítő készség a bürokrácia autós ügyek útvesztőjében! Igazi kereskedés…nem nepper számlagyár!”

Tekintsd meg az eladó autóinkat!

Látogass el a kereskedésünkbe Kiskunhalason vagy nézd meg online az eladó autóinkat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha kérdésed van a szolgáltatásainkról vagy valamelyik autónkról, akkor keress valamelyik elérhetőségünkön.